AKHIRNYA SELEPAS SAYA FIKIR BANYAK KALI,SAYA AMBIK KUPUTUSAN UNTUK BONGKARKAN

 

TEKNIK RAHSIA TERBESAR

YANG SELAMA INI SYARIKAT-SYARIKAT DAN SUPPLIER-SUPPLIER BESAR RAHSIAKAN DARIPADA ANDA. 

 

KENAPA SAYA CAKAP MACAM TU ?

 

IA INI LAH RAHSIA TERBESAR MEREKA YANG SELAMA INI SIMPAN DAN TERBUKTI BERKESAN !

 

DAN TERPAKSA MENERIMA PELANGGAN SETIAP HARI, TAK KIRA APA JENIS PERNIAGAAN YANG ANDA SEDANG LAKUKAN.

 

AKHIRNYA KAMI DEDAHKAN RAHSIA MEREKA DISINI, YANG SELAMA INI MEREKA MENGGUNAKAN SISTEM POWERFULL TELEBOOSTER YANG SANGAT PROVEN DAPAT NAIKKAN JUALAN ANDA LEBIH HEBAT DARI SEKARANG !

 

MEMPERKENALKAN…

 


 

SISTEM TELEBOOSTER

 

AUTO ADD MEMBER UNLIMITED GROUP/CHANNEL

 

 

NI ANTARA RESULT SEBELUM MENGGUNAKAN TELEBOOSTER AUTO ADD KE CHANNEL SECARA RANDOM UNTUK BINA KEPERCAYAAN TERHADAP PELANGGAN

 

 

 

NI ANTARA RESULT SELEPAS MENGGUNAKAN SISTEM TELEBOOSTER AUTO ADD KE CHANNEL DENGAN HANYA SEKALI KLIK SAHAJA DAN MENGAMBIL MASA TEMPOH 3 HARI SAHAJA UNTUK GENERATE PEOPLE SECARA RANDOM UNTUK BINA KEPERCAYAAN BISNES ANDA TERHADAP PELANGGAN ! TAK SEMUA ORANG MAMPU LAKUKAN DALAM TEMPOH JANGKA MASA PENDEK SECARA MANUAL

 

 

 

NI ANTARA RESULT BAGAIMANA KAMI MENGGUNAKAN SISTEM INI UNTUK GENERATE PEOPLE SECARA RANDOM DENGAN AMAT PANTAS !

 

 

 

 NI ANTARA RESULT SELEPAS MENGGUNAKAN SISTEM GENERATE MEMBER SECARA UNLIMITED ANDA BOLEH TETAPKAN BERAPA YANG ANDA INGINKAN DENGAN GENERATE MELALUI SISTEM INI MENGGUNAKAN TEKNIK ZERO COAST MARKETING YANG DIMANA ANDA DAPAT NAIKKAN BRANDING SERTA KEPERCAYAAN TERHADAP BAKAL PELANGGAN ANDA SELEPAS INI, OLEH ITU ANDA JUGA BOLEH MEMBUAT SERVICE AUTO ADD MEMBER KEPADA PELANGGAN DENGAN HARGA CAS MENGIKUT KESESUAIAN MENGIKUT HARGA YANG ANDA INGINKAN LAKUKAN KEPADA PELANGGAN , INI LAH RAHSIA TERBESAR SYARIKAT SERVICE FOLLOWERS.

 

 

 

 ANDA BUKAN SAJA BOLEH MENGGUNAKAN DI CHANNEL TETAPI ANDA JUGA BOLEH DILAKUKAN DI GROUP – GROUP IKLAN MAHU PUN MENGIKUT PILIHAN CITA RASA ANDA UNTUK NAIKKAN GROUP ATAU CHANNEL YANG ANDA TARGET.

 

 

 

NI ANTARA HASIL RESULT SELEPAS MENGGUNAKAN SISTEM AUTO ADD MEMBER SECARA RANDOM MENGIKUT GROUP YANG DI TARGET, DENGAN MENGGUNAKAN SISTEM INI ANDA BOLEH TARIK LEBIH RAMAI PENIAGA-PENIAGA UNTUK BERIKLAN DISINI MALAH KAMI JUGA AKAN SHARE TEKNIK YANG SANGAT PROVEN YANG DIMANA ANDA BOLEH TARIK PULAK SEMUA PELANGGAN DI DALAM GROUP INI KE CHANNEL ANDA SECARA ORGANIC PEOPLE TARGETED.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MODUL-MODUL

GORILLA AUTOMATION
  • AUTO SEND MESSAGE TO GROUP TELEGRAM (UNLIMITED)
  • AUTO SEND MESSAGE TO PEOPLE (UNLIMITED)
  • AUTO SCHEDULE MESSAGE
  • AUTO EXPORT/SCRAPP CONTACT TARGETED BUYER/AUDIENCE
  • BOT AUTO REPLY 24 HOURS/7 DAYS
  • MULTI ACCOUNT BLASTER ANTI BANNED (UNLIMITED)
  • BONUS 15+ BUSINESS STRATEGY IMPROVEMENT
Popular

 

7 FUNGSI UTAMA DALAM MODUL GORILLA AUTOMATION

 

FUNGSI APLIKASI INI MEMBOLEHKAN ANDA BERIKLAN SECARA AUTO DI GROUP-GROUP WHATSAPP, TELEGRAM , LINE , HANGOUT , FACEBOOK MESSENGER , SMS SERTA DAPAT MENJALANKAN IKLAN ANDA PADA BILA-BILA MASA. SELAIN ITU KELEBIHAN SISTEM INI DAPAT BERIKLAN DENGAN LEBIH MUDAH DAN KOSISTEN TANPA PERLU MENGHANTAR IKLAN ANDA SECARA MANUAL DI SOCIAL MEDIA LAGI,DENGAN HANYA SEKALI KLIK SAHAJA IKLAN ANDA AKAN MUNCUL SECARA AUTOMATIK SETIAP HARI SERTA LEBIH MUDAH CARI BAKAL PELANGGAN , AGENT , DROPSHIP MAHU PUN NAIKKAN BRANDING BUSINESS ANDA,SELAIN ITU ANDA TAK PERLU SET IKLAN SETIAP HARI HANYA SEKALI SETTING SAHAJA DAN IKLAN ITU AKAN MUNCUL PADA SETIAP MASA, MENGIKUT TETAPAN ANDA DI HANPHONE,PC ATAU PUN DI LAPTOP DAN PALING AWESOME SEKALI IKLAN ANDA BOLEH BERGERAK PELBAGAI ACCAUNT DI LAPTOP/PC.

FUNGSI APLIKASI AUTO REPLY INI DAPAT MEMBALAS MESSEGE KEPADA PELANGGAN ANDA SECARA AUTOMATIK DAN TERDAPAT 4 FUNGSI UTAMA SISTEM AUTO REPLY INI, IA JUGA DAPAT MEMBALAS MESSEGE MENGIKUT COMMAND YANG ANDA TETAPKAN SEPERTI ANDA LIHAT CONTOH MENU MAXIS,CELCOM,DIGI DAN LAIN2 LAGI.SISTEM INI JUGA MEMBOLEHKAN ANDA CONNECT DENGAN WEBSITE, LANDING PAGES MAHUPUN PRODUK ANDA SECARA AUTO KEPADA PELANGGAN ANDA.SELAIN ITU,SISTEM INI JUGA TERDAPAT FUNGSI MENGHANTAR MESSEGE IKLAN ANDA SECARA BERLAINAN KE GROUP-GROUP IKLAN SECARA AUTOMATIK.WALAUPUN ANDA SEDANG SIBUK ATAU SEDANG TIDUR NYENYAK TUP-TUP DAH ADA SALES PADA HARI TERSEBUT.

FUNGSI APLIKASI SCHEDULE REMINDER INI MEMBOLEHKAN ANDA SET TIMER UNTUK MENGHANTAR IKLAN KEPADA BAKAL PELANGGAN MENGIKUT KESESUAIAN MASA ANDA. SELAIN ITU, ANDA JUGA BOLEH SET MASA PADA WAKTU BILA, HARI KEBERAPA, MINGGU YANG KEBERAPA MENGIKUT MASA YANG BERSESUAIAN SEHINGGA ANDA AKAN DITUNJUK BAGAIMANA UNTUK JADUALKAN MESSEGE SECARA SISTEMATIK TERUTAMA UNTUK HANTAR MESSEGE FOLLOW UP KEPADA PROSPECT ATAU BROADCAST IKLAN KE GROUP WHATSAPP, PERSONAL YANG DI TARGET.

FUNGSI APLIKASI INI MEMBOLEHKAN ANDA GRAB CONTACT TANPA PERLU SAVE CONTACT DAN HANYA PERLU SENT MESSAGE SECARA PUKAU KEPADA TARGETED AUDIENCE DENGAN HANYA 3 LANGKAH MUDAH SAHAJA. KELEBIHAN SISTEM INI IALAH ANDA DAPAT CARI PELANGGAN MENGIKUT KEHENDAK ANDA DENGAN LEBIH TEPAT, HANYA PERLU JOIN GROUP PRIVATE ATAU GROUP BIASA YANG DI TARGET.

FUNGSI APLIKASI VIRTUAL NUMBER MEMBOLEHKAN ANDA MENGELUARKAN NUMBER TANPA SIMKAD DAN DAPAT MEMAKSIMUMKAN PEMASARAN ZERO COAST MARKETING DI WHATSAPP, TELEGRAM DAN FACEBOOK ACCAUNT PENDUA.SELAIN ITU, KELEBIHAN APPLIKASI INI TERDAPAT ANTI BANNED DARI SITU LAH ANDA BOLEH MEMPROMOSIKAN IKLAN TANPA HENTI DI GROUP DENGAN CARA MENGELUARKAN NUMBER PENDUA TANPA SIMKAD DAN TIDAK PERLU PAKAI NUMBER PERSONAL ANDA.

KAMI JUGA AKAN KONGSIKAN BEBERAPA SOFTWARE TAMBAHAN YANG DAPAT BANTU OPTIMUMKAN LAGI BISNES ANDA DAN MANTAPKAN LAGI STRATEGI PERNIAGAAN ONLINE ANDA SEPERTI PROFFESIONAL ONLINE BUSINESS.

YA, KAMI MENYEDIAKAN GROUP SUPPORT LIFETIME DIMANA ANDA BOLEH BERTANYA APA SAJA MASALAH BERKAITAN SOFTWARE,APPLIKASI DAN STRATEGY BUSINESS ONLINE YANG ANDA MUNGKIN KELIRU MAHUPUN INGIN BERTANYA SESUATU YANG BERKAITAN MASALAH ANDA.

JIKA ANDA MENGALAMI MASALAH SISTEM AUTOMATION DI PC ATAU LAPTOP TEAM VIEW KAMI AKAN BANTU SELESAIKAN MASALAH ANDA DARI PC KAMI SAHAJA, PALING BEST LEBIH DARI 10 IKLAN BERBEZA-BEZA ANDA BOLEH KELUARKAN IKLAN SECARA AUTO.

KAMI JUGA MENYEDIAKAN SATU PLATFORM E-COMMERCE YANG TERDAPAT FUNGSI SISTEM E-DAGANG DENGAN INTEGRASI BORANG WHATSAPP SERTA PEMBELIAN MENJADI LEBIH CEPAT DAN MUDAH MELALUI BORANG WHATSAPP YANG DAPAT DI AKSES DARI MANA-MANA PERANTI SECARA ATAS TALIAN DAN SISTEM PINTAR HANYA DIBAWAH KAWALAN ANDA DENGAN ADA NYA INTERGRASI GERBANG PEMBAYARAN SECARA ONLINE MELALUI ( FPX/ CREDIT CARD/ ONLINE TRANSFER DAN ONLINE BANK IN ).KELEBIHAN INI DAPAT MEMUDAHKAN URUSAN SEBAGAI SEORANG ONLINE SELLERS DAN TIDAK PERLU MENGHANTAR GAMBAR SATU PER SATU KEPADA PELANGGAN ANDA.KAMI JUGA MENYEDIAKAN PANDUAN VIDEO LENGKAP CARA SETUP KEDAI ONLINE E-COMMERCE ANDA DENGAN LEBIH MUDAH SUPAYA ANDA TIDAK MEMBUANG MASA LAGI.JANGAN RISAU PANDUAN INI 100% HANYA MENGGUNAKAN HANPHONE BIMBIT DAN 100% SECARA PERCUMA SAHAJA TAK PERLU BELI DOMAIN DAN HOSTING UNTUK MEMBUAT WEBSITE RIBU-RIBU DEKAT ORANG SECARA TALIAN.

KAMI ADA BONUS PADU NAK BERI ANDA.
KHAS UNTUK PELANCARAN GORILLA.

NAK TAHU? TEKAN SINI

CUBA ANDA LIHAT BAGAIMANA RAHSIA MEREKA YANG TERBUKTI BERKESAN DENGAN CARA YANG AKAN KAMI DEDAHKAN DALAM PANDUAN VIDEO NANTI !!!

TESTIMONI PENGGUNA GORILLA AUTOMATION

SUDAHKAH ANDA FAHAMI APA YANG DI SAMPAI KAN DI ATAS TADI ??

 
DENGAN RAHSIA YANG BAKAL DIDEDAHKAN OLEH KAMI KEPADA ANDA BAGAIMANA RAHSIA MEREKA TARIK PERHATIAN TRAFFIC AUDIENCE SEHINGGA MEREKA TERPAKSA MENERIMA PELANGGAN DAN MENERIMA ORDER SETIAP HARI.

 

TAHUKAH ANDA DISEBABKAN KENAPA ??

IA DISEBABKAN MEREKA MENGGUNAKAN KONSEP AUTO PAKSA ADD MEMBER JOIN GROUP DAN AUTO PAKSA JOIN CHANNEL MEREKA, TETAPI ORANG TAK AKAN MASUK CHANNEL ANDA SAJA2 MELAINKAN ANDA MENGGUNAKAN SISTEM AUTO PAKSA SEPERTI MEREKA SERTA TEKNIK MARKETING YANG AKAN DIBERIKAN DALAM PANDUAN VIDEO KAMI.

TAHUKAH ANDA, KENAPA GROUP ATAU CHANNEL ANDA MASIH SENDU, IA DISEBABKAN KERANA ANDA BUKAN SEORANG ARTIS ATAU SEORANG BUSINESSMAN TERKEMUKA SUPAYA ORANG LAIN JOIN GROUP MAHU PUN CHANNEL ANDA SESUKA HATI MELAINKAN ANDA SENDIRI MEMBUAT CONTENT BUSINESS YANG MENARIK PERHATIAN MEREKA.

JADI, BERAPAKAH JUMLAH PELABURAN ANDA UNTUK GORILLA AUTOMATION INI? 

HARGA KAMI TAWARKAN
IALAH

RM499

TAPI,AFFILIATE SAYA MINTAK SAYA KURANGKAN SIKIT.SO,SAYA KURANGKAN KEPADA

RM399

TAPI KALINI,AFFILIATE MINTAK SAYA KURANGKAN LAGI.SO,SAYA TETAPKAN HARGANYA KEPADA

RM299

TAPI,JIKA ANDA GUNAKAN CODE (GORILLA44%),ANDA AKAN MENDAPAT DISKAUN SEBANYAK 44%
HARGA TERMASUK DISKAUN INI HANYA UNTUK FAST ACTION BUYERS SAHAJA
SAYA AKAN TUTUP HARGA INI PADA BILA-BILA MASA SAHAJA
 

 JAP!!! 

 ADA SATU LAGI BERITA GEMBIRA 

 

TEAM GORILLA AUTOMATION ADA JALANKAN PROGRAM AFFILIATE KEPADA SEMUA CUSTOMERNYA.

 

BERAPA YURAN PROGRAM AFFILIATE?

-UNTUK PROGRAM AFFILIATE,ANDA TAK AKAN DIKENAKAN APA² BAYARAN KECUALI,ANDA PERLU MEMBELI PRODUK GORILLA AUTOMATION INI DAHULU.

•ADAKAH SETIAP CUSTOMER WAJIB MENJADI AFFILIATE?

-TIDAK,SETIAP CUSTOMER AKAN DIBERIKAN PILIHAN SAMA ADA HENDAK JADI AFFILIATE ATAUPUN TIDAK

•BERAPAKAH KOMISYEN AFFILIATE UNTUK SATU JUALAN?

-AFFILIATE AKAN TERIMA KOMISYEN LEBIH KURANG 50% UNTUK SATU JUALAN..UNTUK MAKLUMAT YANG LEBIH DETAIL,ANDA BOLEH MELIHAT DI GROUP PRIVATE (HANYA PEMBELI GORILLA AUTOMATION SAHAJA YANG DAPAT JOIN GROUP)

SOALAN-SOALAN LAZIM

TELEBOOSTER ADALAH SISTEM YANG SANGAT POWERFULL YANG DIMANA DI MALAYSIA BELUM ADA LAGI SISTEM SEBEGINI.

KEBIASAANYA YANG ADA DI MALAYSIA INI HANYALAH SISTEM YANG DAPAT AUTO ADD MEMBER DI GROUP MAHUPUN DI CHANNEL ANDA.

TETAPI IANYA BUKAN SECARA MAKSIMUM TERUTAMANYA DI TELEGRAM CHANNEL DISEBABKAN POLICY TELEGRAM HANYA MEMAKSIMUMKAN ADD MEMBER SEBANYAK 200 ORANG MEMBER SAHAJA MELAINKAN ANDA INVITE MELALUI LINKS DAN DI GROUP PULAK MENGIKUT POLICY TELEGRAM MEMAKSIMUN SEBANYAK 200 RIBU ORANG MEMBER, TETAPI DENGAN ADANYA SISTEM YANG SANGAT POWERFULL TELEBOOSTER HACKING INI, ANDA DAPAT MEMAKSIMUMKAN PEMASARAN SECARA ZERO COST MARKETING YANG DIMANA ANDA DAPAT ADD MEMBER SEBANYAK MUNGKIN (UNLIMITED) DI GROUP MAHUPUN DI CHANNEL ANDA, MENGIKUT KERAJINAN ANDA MENGGUNAKAN SISTEM INI DENGAN GENERATE MEMBER SECARA AUTOMATIK RANDOM PEOPLE UNTUK BANTU ANDA BINA BRANDING DAN KEPERCAYAAN TERHADAP PELANGGAN ANDA NANTI.

KAMI YAKIN SELEPAS ANDA MENGGUNAKAN SISTEM TELEBOOSTER INI,PELANGGAN AKAN LEBIH YAKIN NAK MEMBELI PRODUK ANDA DISEBABKAN CHANNEL ANDA MENINGKAT NAIK, KALAU ANDA PERASAN RAMAI PENIAGA ONLINE GAGAL NAIKKAN BRANDING ATAU LEBIH DIKENALI RAMAI PENIAGA ONLINE TAK DAPAT MENGUASAI TEKNIK BINA KOLAM DI TELEGRAM DENGAN SUBSCRIBER YANG SANGAT RAMAI.

SO,APA YANG ANDA PERLU TAHU BILA SUBSCRIBER MENINGKAT PELANGGAN LEBIH TRUSTED KEPADA ANDA, PELANGGAN PULAK LEBIH YAKIN NAK MEMBELI SESUATU PRODUK ANDA DAN DISITULAH ANDA BOLEH DAPAT PEMBELI BERULANG KALI.

SEDIKIT PERKONGSIAN,KALAU ANDA PERASAN JIKA ANDA NAK BELI SESUATU PRODUK DI SHOPEE, LAZADA, TELEGRAM CHANNEL & GROUP DI TELEGRAM ATAU DI INSTRAGRAM ANDA MESTI AKAN LIHAT KOMEN BERKAITAN PRODUK TERLEBIH DAHULU KEMUDIAN ANDA MESTI AKAN LIHAT FOLLOWERS KEDAI ITU PULAK, DISEBABKAN ANDA NAK TAHU SAMA ADA KEDAI ITU TRUSTED SELLER ATAU SEBALIKNYA.

BEGITU JUGA DI TELEGRAM CHANNEL & GROUP KALAU CHANNEL & GROUP ANDA PUN MASIH SENDU PELANGGAN AKAN RASA KURANG KEYAKINAN TERHADAP PERNIAGAAN YANG ANDA SEDANG JALANKAN SEKARANG, TETAPI JIKA FOLLOWERS ATAU PENGIKUT DI CHANNEL MAHUPUN DI GROUP YANG ANDA ADA SEKARANG SANGAT RAMAI ORANG FOLLOW DI GROUP CHANNEL ANDA, PELANGGAN AKAN RASA LEBIH YAKIN TERHADAP PERNIAGAAN YANG ANDA SEDANG JALANKAN.

FAHAM?☺️

YA,KAMI MEMANG TRUSTED SELLER

SAYA SUDAH MENJALANKAN BISNES INI DAH HAMPIR 7 TAHUN MELALUI KAEDAH ONLINE DAN OFFLINE.SELAIN ITU KAMI JUGA MEMPUNYAI LEBIH DARIPADA 1000 ORANG AHLI DROPSHIP DAN AFFILIATE DIGITAL DALAM PERNIAGAAN YANG KAMI SEDANG JALAN KAN


JIKA MEREKA TIDAK YAKIN DENGAN SAYA,
DAH LAMA AFFILIATE SAYA YANG SEDANG JALANKAN PERNIAGAAN DIGITAL INI MENARIK DIRI DARIPADA MEMPROMOSIKAN GORILLA AUTOMATION INI

INSYAALLAH BERKESAN KEPADA SEMUA JENIS BISNES. CUMA CARA IMPLEMENTATION ILMU MUNGKIN BERBEZA SEDIKIT MENGIKUT PRODUK DAN SERVIS MASING-MASING.

DENGAN CARA MANUAL DAH TERANG SULUH CUSTOMER TAK AKAN TAHU PRODUK YANG ANDA JUAL, SEKURANG-KURANGNYA BILA ADA SISTEM AUTOMATIK CEPAT ATAU PUN LAMBAT INSYA ALLAH PASTI ADA PEMBELI

DALAM ISLAM PUN DIKATAKAN ORANG YANG BERUSAHA PASTI ADA KEJAYAAN NYA. SEKURANG-KURANGNYA BERUSAHA LAH DARIPADA BERDIAM SAHAJA.

HAHAHA,BOLEH-BOLEH..

KALAU NAK TUNJUK SEMUA KAT SINI,MEMANG X CUKUP,HEHEHE..TAPI TAKPE,ANDA BOLEH TENGOK DI LINK NI

YANG PENTING,SAYA BUKAN JUAL AIR LIUR JE YAA

 

TEKAN SINI

SIAPAKAH SAYA?

NAMA SAYA AZAM RAMLI,

ATAU LEBIH DIKENALI SEBAGAI SIFU AZAM

SAYA IALAH

FOUNDER KEPADA

RAHSIA VIRAL MARKETING DAN JUGA FOUNDER KEPADA AR EXCLUSIVE

___________________________________

SAYA AKTIF DALAM PERNIAGAAN ONLINE SEJAK TAHUN 2014 (7 TAHUN TAHUN YANG LALU)

SAYA DAH LALUI BANYAK ONAK DURI DAN JATUH BANGUN SEPANJANG SAYA MENJADI ONLINE SELLER

MEMANG BENAR,PENGALAMAN MENDEWASAKAN KITA DAN MENGAJAR ERTI KESABARAN & KESUNGGUHAN

SEKARANG,UNTUK MENGIKLANKAN PRODUK,TIDAKLAH SESUSAH DAHULU..JIKA DULU TERPAKSA BUAT KAEDAH OFFLINE SIKIT SEBAB ONLINE BUSINESS MASIH BARU DI MALAYSIA,SEKARANG TIDAK LAGI..BOLEH KATA SEMUA ORANG PERNAH MEMBELI BARANG ONLINE

SEKARANG,SAYA MEMPUNYAI LEBIH 1000 DROPSHIP & AFFILIATE DALAM BISNES RAHSIA VIRAL MARKETING & AR EXCLUSIVE SERTA (GORILLA AUTOMATION)

DISEBABKAN ITU,SAYA RASA TERPANGGIL UNTUK MENGAJAR & BERKONGSI MAKLUMAT TRICK & CARA UNTUK ANDA IKLANKAN PRODUK ANDA DENGAN LEBIH BERKESAN.

___________________________________

“SUKA UNTUK SAYA INGATKAN,ANDA BELILAH SEBANYAK MANA PUN E-BOOK BISNES MARKETING,TAPI JIKA ANDA SENDIRI TAK

“TAKE ACTION”

ANDA MASIH BERADA DI LEVEL YANG SAMA DARI AWAL ANDA START BERBISNES”

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.